Udspioner dine venner med din samsung mobiltelefon

Andre ting man kan bruge mobilen til er, at forsikringsselskaber kan være så smarte at påføre din bil en smartphone mobiltelefon, som fungerer som en gps og med hvilken de kan tracke dig for at se om du kører for hurtigt, om du rent faktisk kører og om du kører langt væk. Dette er et meget snedigt redskab for dem. På den måde kan du bruge din samsung mobiltelefon til mange ting. Du kan også bruge den til at finde vej et sted. Hvis du ikke har så god stedsans fungerer den nemlig rigtig fint som gps.
samsung mobiltelefon

Brug din samsung mobiltelefon som gps

Det er smart for os der ikke har så god stedsans blot at kunne plugge samsung mobiltelefonen til og skrive adressen på vores desination og så bare klikke start. Så vil din telefon sige dig præcist hvordan du kommer til destinationen. Dette er også smart senere hen for du kan altid gå tilbage og se hvor præcist du har kørt henne. Så hvis du ikke helt kan huske adressen på din kiropraktor kan du blot gå ind på din samsung mobiltelefon og se hvor du kørte hen sidst, eller endda kan du bare sige ordet kiropraktor og så er din mobiltelefon klog nok til at vide at du vil derhen.

Se gps-historikken med samsung mobiltelefonen

Det kan være smart at se på din kærestes gps-historik hvis du har en mistanke om, at vedkommende er dig utro. For på den måde kan du ved hjælp af din samsung mobiltelefon se præcist hvor din kæreste har været og hvornår. Så der hvor hun sagde, at hun skulle til tennis med en ven der kan du så finde ud af, at hun slet ikke var til tennis men var et helt andet sted. Således kan du få forstærket mistanken om et utroskab.

Udspionere på dine venner

Med en samsung mobiltelefon i hånden er der uanede muligheder for at udspionere på dine venner. Du kan med få klik se hvornår de vågner og hvornår de går i seng og hvad de ellers foretager sig. For eksempel kan din ven ved blot at se på sin samsung mobiltelefon se hvornår du sidst har været vågen, hvilket gøres ved hjælp af de sociale medier. Han kan blot gå ind og se hvornår du sidst var online og hvis det er mange timer siden kan vedkommende regne ud, at det er fordi, at du sover.