Slap af med et Weekendophold i Jylland

Weekend ophold i Jylland med dine børn

Jylland har mange forskellige faciliteter du kan nyde over en weekend. Der er tilbud til børnefamilier. Så ryd kalenderen for en weekend og tag dine børn på en børnevenlig weekendophold i Jylland. I kan fx tage til Logoland eller Lalandia, begge placeret i Billund.
I Legoland kan I have sjov med de forskellige forlystelser som fx Dragen eller Vikings River Splash. Det er også muligt for dig og din familie at overnatte i Legoland. Dine børn vil sent glemme den weekend hvor I overnattede i en forlystelsespark!
Ligesom i Legoland er det også muligt at overnatte i Lalandia. Her kan I stå op om morgenen til en fantastisk dag i badelandet eller på skøjtebanen. Dagen vil gå meget hurtigt, for I kommer til at have det så sjovt!

Weekend ophold i Jylland med din partner

Men der findes ikke kun børnevenlige weekendophold i Jylland. Hvis dig og din partner trænger til at komme lidt væk fra det hele, måske fra bleer og babymad eller fra stresset på jobbet, så er der også mange tilbud til jer!
Det er vigtigt indimellem at holde en pause, så I ikke helt glemmer hinanden midt i hverdagens virvar. Og hvilken bedre at gøre det på end et romantisk weekendophold i Jylland?
Der er mange hoteller rundt om i Jylland der tilbyder romantiske pakker til dig og din partner. På Scandic Bygholm Park i Horsens kan I nyde lange gåture eller en picnic i den smukke natur der er omkring Hotellet. I kan også høre en koncert i koncertspillestedet Fængslet kun 2 km fra hotellet. Det er også muligt at bestille en flot buket eller røde roser op til værelset til din udkårne.
Efter et romantisk eller et børnevenligt weekendophold i Jylland kan I tage hjem til jeres vante rammer med fornyet energi, og nyde hinandens selvskab på en helt ny måde.