Psykoterapi generelt og psykoterapi i København


der er mange steder, også i københavn, hvor man kan få behandling. bare i københavn er der et sted lille 50 og 100 alternativer for at få terapi. så det burde være muligt at fremfinde et sted.

hvad er terapi

man hører ofte, at flere og adskillige får psykiske diagnoser. befolkningen mere og mere får brug for tid til sig og behandling hos en professionel, der ved noget om terapi og menneskets psyke.
en af disse behandlingsformer er psykoterapi.
terapi er betegnelsen for psykoterapi ved samtale, og det kaldes derfor også samtalebehandling eller samtaleterapi. det er psykoterapeutens opgave at løse sine klienternes forhindringer igennem en række samtaler med patienten. disse forhindringer vil oftest være mentale.
nogle af de første til at gennemføre psykoterapi og opstille nogle teorier gennem det var sigmund freud og cg. jung.
selve ordet psykoterapi kommer fra det græske ”therapeuin”, der betyder at hjælp forskellige og hjælpe dem til balance. det har altså fokus på individet, i dette tilfælde kunden, og er en opbakningproces, hvor psykologen støtter og hjælper kunden med udvikling.
ideen med terapi er, at man har en overbevisning {om|, at klienten kan fordiverse sine tanker/handlemåder, der planlægger forhindringer, ved at få en indsigt i sine egne tanke- og handlemønstre.
disse forhindringer vil tit være til formål at forandre noget dybtliggende i klienten.

hvad kan jeg ordne, hvis jeg har behov for terapi i københavn?

i dag har terapi fleste adskillige former og behandlingssteder. nogle af de lignende behandlingsformer, der også går ind under terapi, er psykologisk rådgivning eller coaching.
derved kan der være mange eventualiteter for behandling for terapi i københavn, som evt. også går under andre navne.
dog betyder det ikke, at det er usandsyneligt at fremfinde behandling i psykoterapi i dens originale navn. hvis man søger efter psykoterapi københavn, får man rigtig god hjælp, afhængigt af hvor så meget af københavn man vælger at tage med.
så det måtte altså være muligt at finde en dygtig psykoterapeut og få terapi i københavn med alle de valgalternativer.