Psykoterapi generelt og psykoterapi i København


der er mange steder, også i københavn, hvor man kan få behandling. bare i københavn er der et sted store 50 og 100 potentialer for at få terapi. så det burde være sandsyneligt at fremfinde et sted.

hvad er terapi

man hører ofte, at endnu flere og flere får psykiske diagnoser. befolkningen mere og mere får behov for kvalitetstid til sig og behandling hos en professionel, der ved noget om psykoterapi og menneskets psyke.
en af disse behandlingsformer er terapi.
psykoterapi er betegnelsen for psykoterapi ved interview, og det kaldes derfor også samtalebehandling eller interviewpsykoterapi. det er psykoterapeutens opgave at løse sine klienternes forhindringer igennem en række samtaler med patienten. disse forhindringer vil tit være mentale.
nogle af de første til at gennemføre terapi og opstille nogle teorier gennem det var sigmund freud og cg. jung.
selve ordet terapi kommer fra det græske ”therapeuin”, der betyder at hjælp adskillige og hjælpe dem til balance. det har altså fokus på individet, i dette tilfælde kunden, og er en støtteproces, hvor psykologen støtter og hjælper kunden med udvikling.
ideen med terapi er, at man har en overbevisning {om|, at klienten kan forforskellige sine tanker/handlemåder, der skaber udfordringer, ved at få en indsigt i sine egne tanke- og handlemønstre.
disse udfordringer vil mest være til formål at fordiverse noget dybtliggende i klienten.

hvad kan jeg gøre, hvis jeg har brug for psykoterapi i københavn?

i dag har psykoterapi mange forskellige former og behandlingssteder. nogle af de lignende behandlingsformer, der også går ind under terapi, er psykologisk rådgivning eller coaching.
derved kan der være fleste potentieller for behandling for psykoterapi i københavn, som måske også går under andre navne.
dog betyder det virkelig ikke, at det er usandsyneligt at finde behandling i terapi i dens originale navn. hvis man søger efter psykoterapi københavn, får man rigtig god hjælp, afhængigt af hvor meget af københavn man vælger at tage med.
så det skulle altså være muligt at finde en dygtig psykoterapeut og få psykoterapi i københavn med alle de valgemner.