Psykoterapi generelt og psykoterapi i København


der er mange steder, også i københavn, hvor man kan få behandling. bare i københavn er der et sted store 50 og 100 alternativer for at få terapi. så det skal være muligt at finde et sted.

hvad er terapi

man hører tit, at flere og flere får mentale diagnoser. befolkningen mere og mere får behov for kvalitetstid til sig og behandling hos en professionel, der ved noget om psykoterapi og menneskets psyke.
en af disse behandlingsformer er terapi.
terapi er betegnelsen for terapi ved interview, og det kaldes derfor også samtalebehandling eller samtaleterapi. det er psykoterapeutens opgave at løse sine klienternes udfordringer igennem en række samtaler med patienten. disse forhindringer vil tit være psykiske.
nogle af de første til at gennemføre terapi og opstille nogle teorier gennem det var sigmund freud og cg. jung.
selve ordet terapi kommer fra det græske ”therapeuin”, der betyder at støtte andre og hjælpe dem til balance. det har altså fokus på individet, i dette tilfælde kunden, og er en støtteproces, hvor terapeuten støtter og hjælper klienten med udvikling.
ideen med terapi er, at man har en overbevisning {om|, at kunden kan foradskillige sine tanker/handlemåder, der planlægger problemer, ved at få en indsigt i sine egne tanke- og handlemønstre.
disse forhindringer vil mest være til formål at forandre noget dybtliggende i klienten.

hvad kan jeg håndtere, hvis jeg har behov for terapi i københavn?

i dag har terapi mange diverse former og behandlingssteder. nogle af de lignende behandlingsformer, der også går ind under terapi, er psykologisk rådgivning eller coaching.
derved kan der være fleste alternativer for behandling for terapi i københavn, som evt. også går under forskellige navne.
dog betyder det slet ikke, at det er usandsyneligt at finde behandling i terapi i dens originale navn. hvis man søger efter psykoterapi københavn, får man rigtig god hjælp, afhængigt af hvor så meget af københavn man vælger at tage med.
så det måtte altså være sandsyneligt at finde en dygtig psykoterapeut og få psykoterapi i københavn med hver og en de valgadgange.