Psykoterapi generelt og psykoterapi i København


der er mange steder, også i københavn, hvor man kan få behandling. bare i københavn er der et sted lille 50 og 100 muligheder for at få terapi. så det burde være muligt at fremfinde et sted.

hvad er terapi

man hører tit, at flere og adskillige får psykiske diagnoser. befolkningen mere og mere får brug for tid til sig og behandling hos en professionel, der ved noget om psykoterapi og menneskets psyke.
en af disse behandlingsformer er terapi.
psykoterapi er betegnelsen for terapi ved samtale, og det kaldes derfor også samtalebehandling eller diskussionterapi. det er psykoterapeutens opgave at løse sine klienternes problemer igennem en række samtaler med patienten. disse problemer vil oftest være psykiske.
nogle af de første til at gennemføre terapi og opstille nogle teorier gennem det var sigmund freud og cg. jung.
selve ordet terapi kommer fra det græske ”therapeuin”, der betyder at hjælp andre og hjælpe dem til balance. det har altså fokus på individet, i dette tilfælde klienten, og er en hjælpproces, hvor terapeuten støtter og hjælper kunden med udvikling.
ideen med terapi er, at man har en overbevisning {om|, at klienten kan forandre sine tanker/handlemåder, der organiserer udfordringer, ved at få en indsigt i sine egne tanke- og handlemønstre.
disse forhindringer vil oftest være til formål at forandre noget dybtliggende i klienten.

hvad kan jeg håndtere, hvis jeg har brug for terapi i københavn?

i dag har terapi enormt mange adskillige former og behandlingssteder. nogle af de lignende behandlingsformer, der også går ind under terapi, er psykologisk rådgivning eller coaching.
derved kan der være fleste fremtidsudsigter for behandling for terapi i københavn, som måske også går under adskillige navne.
dog betyder det overhovedet ikke, at det er usandsyneligt at fremfinde behandling i psykoterapi i dens originale navn. hvis man søger efter psykoterapi københavn, får man rigtig god hjælp, afhængigt af hvor vildt meget af københavn man vælger at tage med.
så det måtte altså være sandsyneligt at fremfinde en god psykoterapeut og få terapi i københavn med hver og en de valgpotentialer.