Pneumatisk transport service til når maskinen har brug for en kærlig hånd

Pneumatisk Transport Service

Fænomenet pneumatisk transport

Pneumatisk transport service er en af de mest hurtige og effektive måder til pålideligt at transportere støv, pulver, granulat og andre materialer i et produktionsanlæg. Der findes to forskellige typer; den pneumatiske sugetransport og det pneumatiske overtryk.
Pneumatisk sugetransport bruges til at transportere skrøbelige materialer uden kontakt med den omgivende luft. Oftest bruges det i fødevareindustrien og plastforarbejdningsindustrien til transport af granulat og i medicinal- og den kemiske industri.
Pneumatisk overtryk bruges derimod til at transportere relativt tunge materialer som sand, grus og cement.

Busch Vakuumpumper og Systemer

Da sådanne maskiner er vigtige for produktionen og den generelle effektivitet i industrien, findes der adskillige firmaer til vedligeholdelsen af dem. Et eksempel på dem er Busch Vakuumpumper og Systemer. De leverer service på stedet, således at man ikke selv behøver at flytte på nogen som helst ting. Ydermere gør dette, at systemerne hurtigere er driftsklare, sådan at produktionen hastigt kan genoptage. Serviceplanen er specielt tilpasset virksomhedens specifikke behov. Alle systemer, pumper og komponenter samt de processpecifikke krav, der er forbundet med de forskellige anvendelsesområder omfattes, og der tages højde for sliddelenes forskellige levetider. Dernæst følger en vurdering af behovet for service. Der ydes døgnsupport ved nedbrud, teknisk assistance, kontrol af systemets tilstand blandt mange flere tilvalg. Producentens specifikationer for servicearbejde arbejdes der altid i overensstemmelse med, og de originale reservedele anvendes.

Processen bag den pneumatiske transport service

Selve processen foregår således, at der først foretages en indledende undersøgelse, hvorefter der drøftes fordelene ved service på stedet. Den konsulent, virksomheden er kommet i kontakt med, udarbejder dernæst en liste over alle systemkomponenter og deres individuelle proceskrav. Ved hjælp af disse oplysninger udarbejdes et detaljeret tilbud, som bygger på de relevante servicepakker og tilvalg, der er valgt til ens udstyr. Efter ordren er afgivet gennemføres servicearbejdet på det aftalte tidspunkt. Undervejs udarbejdes en detaljeret fortegnelse over arbejdet, som man får en kopi af, når arbejdet er udført. Som sidste del af arbejdet drøftes der omfattende vedligeholdelsesarbejde.