Hvorfor den nye iPhone 8 er den ideelle telefon

Det var endnu en Keynote fra Apple og endnu et år vellykket. Efter mange rygter om hvad den nye telefon ville være er den endelig blevet annonceret, men det er ikke kun en telefon, men hele tre telefoner som vi kan forvente at se meget kort.

iPhone 8
Apple iPhone 8 Guld

To af dem er nok forventet, iPhone 8 og iPhone 8+. Men den nye iPhone X (udtales som tallet 10) er også kommet på banen, og de ændringer som kommer til at forekomme er meget spændende for enhver, som er lidt interesseret i telefoner, at overvære.

Nu er der dog hele 3 telefoner på banen, så hvilken af dem er det egentlig, som man skal vælge? De fleste ville nok sige at den nye iPhone X som har de fleste nyeste funktioner og er noget stærkere, nok egentlig er det optimale valg. Men jeg fremsætter at det faktisk er iPhone 8 som er det bedste valg. Nu skal du høre hvorfor.

Hvorfor du skal have en iPhone 8

iPhone 8 er den ”mindst gode” af de nyeste telefoner, men jeg mener faktisk stadig at den er det optimale valg. Dette lyder måske lidt selvmodsigende, hvordan kan den værste af tre telefoner være den bedste? Men det handler faktisk lidt om taktisk snilde her, frem for ren råstyrke.

iPhones bevæger sig nemlig rigtig hurtigt, og det er ikke altid en god ide at smide en stor mængde penge på det sidste og det bedste, for med hastigheden af teknologi, så sker der nemlig det, at de fordele man har på sin nye og dyre telefon hurtigt kan blive fanget af billigere telefoner.

Dette gælder også iPhone X. Selvom den virker som det oplagte valg for enhver, så er det altså bare en bedre ide at spare pengene lidt, købe en iPhone 8 og se, hvad der kommer til at ske i mobilmarkedet i fremtiden.

Grunden til dette er, at den nye iPhone X introducerer et væld af funktioner og lignende, som stadig er i en eksperimental fase. Disse funktioner, selvom de er seje, kommer ikke til at fungere perfekt til at starte med, og derfor er det altså ikke nødvendigvis en god ide, at bruge rigtig mange penge på at få funktioner, som de første brugere alligevel kun kommer til at kunne være ”beta-testers” for. iPhone 8 er derimod bygget på stærk og etableret teknologi som sørger for, at alle de funktioner du vil bruge, rent faktisk fungerer.