Eyelash extensions giver dig perfekte og smukke vipper.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i adskillig år har kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par uger. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få dannet eyelash extensions har lyst til i først blive grundigt guidet gennem de fleste fremtidsudsigter, der findes andre længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og faktisk utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter falder i søvn, da det er næsten sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og undersøge det smukke resultat. mange brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det utallig steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv falde af, ifald virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis rigelig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man ønsker at passe dårligt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, om man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem uger, så længe man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, når næppe det er med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man slet ikke bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt du en aften skal til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde kun huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangefold teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue smukt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. få mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

nogen unge piger og børn går op i deres stil, et smukt ydre er nok dét perfekte visitkort, omend ifald man er muligvis i uddannelse eller er midt i sin karriere. rigelig ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afbetale sig, grunden for disse sind er helt sikkert mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende priser, men om man skal gøre dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de talløs andre sminke ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. utallig kvinder beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes valuta på make-up fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der slet ikke falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er muligvis det overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I en god del år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af når man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference