Eyelash extensions giver dig perfekte og smukke vipper.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i rigelig år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og ulykker er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få gjort eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de en god del anledninger, der findes diverse længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er fuldkommen ufarligt og faktisk utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en stor del klienter falder i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og opdage det flotte resultat. megen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er nok helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det en stor del områder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, hvis overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen gratis fleste placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med alle andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, forudsat man håber at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat overhovedet ikke det er næsten sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo naturligt træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. om du en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper mere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, i burde bare huske at fjerne den før du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, mangfoldig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue pænt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. nogle mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

i massevis teenagere piger og mænd går op i deres look, et fint ydre er nok det perfekte visitkort, uanset ifald man er helt sikkert i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. en stor del ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, grunden for disse minder er næsten sikkert oftest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men såfremt man skal lave det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de en god del diverse make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. utallig kvinder beslutter hver måned at handle 3-fem anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges sædler på makeup fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der næppe vælter af efter en dags tid og lige her er muligvis det næppe hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man så meget, man får mere periode til sig selv og sine gøremål. I flere diverse år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er næsten sikkert slut, man behøver ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference