Din iPhone 7 kan fange dine bedste ferieminder

For mange danskere betyder sommerferiens ankomst at det er blevet tid til at vende snuden mod sydens – mere pålidelige og gennemslagskraftige – sol og varme. Når man skal pakke til sådan en rejse er der mange ting som man skal huske, men mange mennesker vil måske mene at badetøjet og kameraet alligevel hører til blandt de vigtigere ting på huskelisten. Ofte oplever man dog at på trods af at kameraet er blevet medbragt i intentionen om at skulle fange feriens mest fantastiske rejseoplevelser og for evigt forevige vigtige, dejlige og lykkelige ferieminder med ens nærmeste, så kommer man ofte hjem med et tomt hukommelseskort i det lille digitalkamera. Der kan måske være mange grunde til dette og det er ikke helt til at sige hvorfor det kan være så svært at få taget billeder på sine rejser, men måske skyldes det ganske enkelt vanens magt; i hverdagen er man ikke vant til at skulle huske på at medbringe et kamera når man træder ud af sin hoveddør og det kan derfor ganske enkelt være svært at huske at få med sig når man går tager ud på ferieeventyr. Et digitalkamera er dog ikke den eneste måde at tage billeder på – ikke længere.iphone 7 med kamara

En iPhone 7 er et praktisk kamera

De fleste mennesker laver en remse inden de går ud af døren: ”pung – nøgler – mobil”. Det er de tre ting som man aldrig forlader sit hjem uden og som altid skal huskes. Vanens magt er en stærk ting og mange mennesker smider ikke bare denne vane fra sig, bare fordi de er i udlandet på ferie. Det betyder også at man formentlig altid medbringer fremtidens iPhone 7 med kamera når man går ud fra hotellet og ned i byen til den sydlandske stemning. Dermed bringer man faktisk altid et kamera med sig når man går ud – og endda et ganske godt et. Desuden er det noget nemmere at have sin telefon med sig – som man jo altid har – end at skulle huske på at medbringe et kamera, og således er det en noget mere praktisk løsning at fange feriens bedste minder med et klik på sin telefon.

Der er visse forbehold ved at medbringe sin iPhone 7 på ferien

Når man rejser med sin iPhone 7 er det dog vigtigt at man husker at det kan blive en meget dyr affære hvis man ikke tager sine forbehold og passer på. Det er faktisk ikke fordi at det er svært for folk at huske at slå mobildata fra når man rejser ud i verden, men det kan være svært at forstå helt præcist hvor store omkostninger det kan få hvis man tænder for sit data bare en gang imellem. Det tager faktisk ikke mange minutters internetsøgning at få opbygget en meget højere mobilregning end man er vant til og det er derfor vigtigt at tænke sig godt om. Det er nemlig ikke rart at få smidt en kold spand vand i hovedet når man kommer hjem fra sydens varme, i form af en kæmpemæssig regning, fordi man ikke tog sine forholdsregler, tænkte sig om og brugte sin sunde fornuft da man nød sin ferie i sydens paradis.